Mr. Marjo Wellen

IMG_0019Mr. Marjo Wellen heeft een achtergrond in het welzijnswerk. Toen zij nog in het vormingswerk werkzaam was, volgde zij de studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Limburg. Haar afstudeerrichting is Sociaal Recht. Na deze studie heeft zij twee jaar lesgegeven aan de rechtenfaculteit van deze universiteit. Vervolgens werkte zij 8 jaar als jurist bij het Bureau voor Rechtshulp in Breda. In 1999 maakte zij de overstap naar de advocatuur en sinds 2006 houdt mr. Marjo Wellen kantoor in Nijmegen.

Mr. Marjo Wellen is gespecialiseerd op de rechtsgebieden sociaal zekerheidsrecht (met name bezwaar- en beroepszaken op het terrein van bijstand, Wet Maatschappelijke Ondersteuning en Persoonsgebonden Budget), huurrecht woonruimte, consumentenrecht en verbintenissenrecht. Zij is lid van de Specialistenvereniging Sociaal Zekerheidsrecht advocaten (SSZ advocaten).

Op dinsdagochtend houdt Mr. Marjo Wellen regelmatig een gratis spreekuur op het kantoor van Stip en Interlokaal in het wijkcentrum Dukenburg (Meijhorst 7039). U kunt voor dit spreekuur telefonisch contact opnemen met ons kantoor: 024-3523390 of een e-mail sturen aan ons kantoor: info@3m-advocaten.nl of rechtstreeks aan mr. Marjo Wellen.

Voor rechtstreeks contact kunt u mailen naar wellen@3m-advocaten.nl